Vi elsker Valentino

Vi elsker Valentino

Et brand der har alt kvinder ønsker

Mange kvinder har et brand/designer der er deres favorit indenfor f.eks. tasker og så måske et andet når det kommer til sko og tøj. Jeg synes dog, at lige når det kommer til Valentino, så kan man faktisk få det hele uden at gå på kompromis – jeg elsker det brand! Jeg er helt vild med at gå i høje sko, og her er jeg specielt rigtig glad for Valentinos Rock Stud Pumps som kommer i utrolig mange forskellige farver så man kan have et par til hvert outfit! Derudover kommer de både i patent læder som er helt blankt og så også i almindelig, klassisk læder med struktur på overfladen.

Ikke kun høje sko

Selvom min kærlighed til høje sko er enorm, må jeg jo også indrømme at hverken mine fødder eller vejret altid tillader mig at gå i høje pumps. Derfor synes jeg også det er ualmindeligt fedt, at Valentino laver sådan nogle fede flade sko – både i form af ballerinaer og ikke mindst deres vildt fede sneakers med og uden pels. Selvom det er sneakers er det jo ikke noget i nærheden af almindelig sports sneakers men mere en pæn sko i glat, hvidt læder med de velkendte nitter og på den nye model er der så en lækker mink pels på som er indfarvet i forskellige farver. Farverne på pelsen er i denne kollektion meget sarte pastelfarver der ikke virker alt for prangende men faktisk er super stilrene og lækre – jeg kan sagtens finde på at have dem på fremfor stilletter på kontoret af og til. Jeg b.la. inspireret på denne side.

Lækre tasker

Som jeg nævnte i starten af indlægget så elsker jeg næsten alle Valentinos produktlinjer og det gælder bestemt også deres udvalg af tasker! Her er vitterligt alt jeg kunne drømme om. Der er både store shopper bags, lækre totes og ikke mindst fede clutch og crossover tasker – alle i mange forskellige designs. Der er både helt klassiske designs uden nitter i almindeligt klassisk læder og så er der selvfølgelig også de ikoniske Valentino designs med det rå look i form af nitter og lidt store spænder. Jeg har for nyligt købt en ny lille pung i det lækreste læder med fine nitter – og så er pungen klassisk sort. Når jeg er i byen har jeg gerne enten en cross body taske eller en clutch med – det er simpelthen helt perfekt til en bytur med en lille taske, hvor man kan have det nødvendige makeup, telefon og så videre i. Når jeg er på shopping eller er rund og handle har jeg gerne enten min Valentino tote bag eller shopper bag med, så kan jeg have alle de nødvendige ting med som man nu kan få brug for.

Alt i alt er jeg bare så glad for Valentino både til sko, tasker og accessories og har efterhånden rigtig mange af deres designs og jeg bruger dem hver eneste dag – så det er alle pengene værd og så pynter det jo både til et fedt outfit men bestemt også hjemme på hylderne!