Gulv som du aldrig har set det før

Gulv som du aldrig har set det før

Har du hørt om epoxy belægning af gulv?
Hvis ikke så følg godt med, for du vil helt sikkert blive forelsket.

Gulvepoxy er designmæssigt helt unikt i forhold til alle andre former for gulv, som du kender til. Med epoxy kan man skabe et gulv ud af mange forskellige farver, former og mønstre, som kan give din boligindretning et helt specielt præg. Det nyeste på tegnebordet er de metalliske epoxy farver, som er pigmenter der er sammensat af nanopratikler, hvilket giver en helt særlig effekt. Det betyder at du f.eks. kan få et epoxy gulv til at ligne naturlige elementer, såsom træ, sten eller marmor. Du finder Danmarks største udvalg her.

Hvorfor ikke bare få lagt et trægulv tænker du så?

Først og fremmest, så vil epoxy give et skinnende og stilrent look, som du ikke ser andre steder. Men udover det unikke design, så er gulvepoxy også enormt nemt at vedligeholde og rengøre modsat trægulve.
De er også mere holdbare, og kan derfor være en fast del af dit hjem i mange år, så du ikke behøver at tænke på at skulle spare sammen til et nyt gulv i meget lang tid. Epoxygulve er rent faktisk også langt billigere at installere, da kostprisen pr. kvadratmeter typisk er meget lavere end et normalt gulv.

Det meget modstandsdygtige materiale gør det derfor også velegnet til f.eks. køkken, bryggers eller en garage, da du typisk vil anvende hårde kemikalier eller tabte tunge elementer disse steder. Det er derfor man også typisk ser gulve belagt med epoxy i offentlige instanser eller områder, hvor der kommer mange mennesker dagligt.

Sådan kan gulvepoxy se ud:

Ja, selv hvis man ønsker et helt bestemt symbol eller tegn i gulvet, så kan man få det! Fantastisk “solrum”, hvis man er troende.

 

3D effekt af et vandfald i stuen. Det er seriøst godt udført – selvom det er nemt at påføre, så vil jeg anbefale en professionel, hvis man skal have lavet noget a la overstående billede.

 

Ternetgulv – klassisk for f.eks. et køkken eller badeværelse. Det kan virkelig også se lækkert ud. 🙂

 

Meget sejt mønster, men passer nok i de færreste hjem. Men det fortæller alligevel lidt om mulighederne.

 

Alle billeder er taget fra Google, så det er ikke gulv jeg har i mit hjem!!

 

Vælg det rette materiale

Som sagt er metalliske epoxy farver en af de upcoming tendenser inden for mode og boligindretning, og derfor er det oplagt at være blandt firstmovers inden for dette, hvis du gerne vil gøre dine venner rigtig misundelige!

Jeg har bl.a. lige fået lagt dette epoxy gulv i stuen:

epoxyguvl stue

Er det ikke bare fantastisk? Det bedste ved det hele var, at det var super nemt at påføre. Jeg købte først epoxy samt maling fra gulvepoxy.dk, som i øvrigt har nogle fornuftige priser og rigtig god service. På trods af at være helt grøn på området, fik jeg god vejledning til påføring af epoxyen på gulvet. De har et stort udvalg af farver, som man frit kan blande for at få nogle specielle mønstre eller farvesammensætninger.