Fendi tasker

Fendi tasker

Fendi som blev grundlagt i 1925 af Adele Fendi og hendes mand Edorardo Fendi i Italien har et kæmpe sortiment af tasker i alle mulige størrelser, typer, materialer og designs. Oprindeligt var det italienske modehus grundlagt i Rom som en butik med produkter af pels og læder, men i dag fås også meget andet. Fendi lancerer hvert år mange, lækre tasker i forskellige typer, materialer og farver.

En klassiker – Boston Tote Bag

Blandt Fendis produkter finder du flere såkaldte klassikere der går igen uden eller med få ændringer flere sæsoner i træk. For eksempel den karakteristiske tote bag ”Bosten by the way tote” som fås i flere forskellige størrelser samt designs. Denne tote bag er perfekt til mange forskellige anledninger og kan sættes sammen med næsten ethvert outfit om det så er til hverdagsbrug eller til en tur i byen. Den mindre størrelse af denne model kan med fordel benyttes som en cross body bag og vil være ideel til en tur i byen til de mest essentielle ejendele man har brug for. Den store størrelse kan benyttes til alt fra en weekendtur til hverdagstaske med computer og andre arbejds- eller skolerelaterede ting. Tasken fås i forskellige farver som alle er forholdsvis dæmpede med en mat overflade som giver et lækkert udseende. På taskens front findes Fendis logo trykt på med sølv, samt bærestroppen som er sat fast med sølv studs. Den lange skulderrem kan let tages af og sættes på med karabinhager alt efter behov.

Fendi Boston By The Way Tote Bag Beige

Clutches og Cross Bodys

Typer af tasker der i disse år er super populære – og praktiske – er clutches og cross overs. En clutch som oftest holdes i hånden eller under armen uden nogle stropper kan være prikken over i’et til et flot outfit og man kan have det mest nødvendige med man skal bruge i for eksempel byen. Cross overs er en smule mere praktisk og lettere at holde styr på, idet en lang rem eller kæde er på tasken som kan hænge på skulderen og eventuelt krydse kroppen for at være bedre sikret. Disse er utrolig meget brugt på byture og shoppeture, hvor der kan være mange andre ting at holde styr på også. Hvad de to typer af tasker har til fælles er, at de er små, smarte og kan gøre noget rigtig godt for et outfit og så er de gode til arrangementer og ture i byen.

Fendi crossbody med kæde

Fendi Backpacks

Med kollektionen af Fendi Backpacks kan du erhverve dig fede og anderledes former for rygsække. De er praktiske som en klassisk rygsæk men har fede designs, hvor mulighederne er mange. Der er alt fra mere simple læder rygsække til en beklædt med lammeskind. Du kan også vælge tasken med flere former for studs i enten simpel sølv eller forskellige, friske farver. På flere af modellerne er Fendis velkendte ”monster” afbilledet for en anderledes, men stilfuld finish til den mode bevidste.

Overall har Fendi altså et meget bredt udvalg af tasker i utrolig mange typer, materialer og farver til enhver smag og anledning!

Fendi rygsæk med farvede studs