Drømmebrylluppet i hyggelige selskabslokaler i Ringsted

Drømmebrylluppet i hyggelige selskabslokaler i Ringsted

Alle de mange forberedelser i forbindelse med drømmebrylluppet

Har du fundet drømmemanden eller har din kæreste friet til dig? Så har jeg nogle idéer som jeg kan hjælpe dig med, så du undgår det stress der ofte følger med, når man skal forberede et bryllup.

Da Jens friede til mig for 2 år siden, stod jeg præcis i samme situation som du gør. Jeg var på bar bund når det kom til alle forberedelserne til brylluppet. Problemet er bare at Jens arbejder i udlandet, så jeg stod med de meste af forberedelserne selv med god hjælp fra min søster.

Jens lagde sig på knæ og friede – jeg sagde JA!

Da Jens havde friet, var der mange af vores venner og familiemedlemmer der spurgte ind til vores planer siden Jens friede. Det tog sin tid at arrangere det perfekte bryllup, så i første omgang var jeg nødt til at skuffe dem og sige at det ville tage lidt tid at planlægge hele arrangementet.

Det blev et lokalt selskabslokale ved Ringsted

Det første der måtte komme på plads var lokationen til brylluppet, et af vores kriterier var at det måtte være et selskabslokaler i Ringsted eller til selskaber Ringsted. Vi bor lige ved Ringsted og flere af vores familie og venner bor i Ringsted, så et selskabslokale Ringsted ville være perfekt sted at holde vores bryllup.

Det perfekte selskabslokale for vores bryllup i Ringsted

Efter at have kigget os rundt omkring, forhørt os fra venner, læst blogs fandt vi frem til en restaurant som lejer selskabslokaler ud i Ringsted. Det viste sig at være det perfekte for os. De kunne også stå for maden og det praktiske, så vi kunne fokusere på andre ting til brylluppet. Siden handlede det bare om for os at møde op og nyde brylluppet sammen med vores gæster.

Romantik på højt niveau og glade gæster

Vi holdt det mest romantiske bryllup i vores dejlige selskabslokaler Ringsted og vi var simpelthen så glade for den fantastiske service, der var i selskabslokalerne Ringsted. Vi havde et godt bryllup og vores gæster var meget begejstrede over det fine arrangement.

Selskabslokalerne i Ringsted havde dette at byde på

  • Op til 100 siddende gæster
  • Selskabslokalerne ligger centralt i Ringsted
  • Stemningsfulde selskabslokaler Ringsted
  • Mulighed for at vælge la carte menu eller sammensætte egen menu
  • Venligt og professionelt personale
  • Romantiske selskabslokaler Ringsted

Vi var rigtig glade efterfølgende, at vi tog af muligheden for at leje selskabslokaler Ringsted, især var det gæsternes reaktion der var storslået. Alle var virkelig glade for at det var lokale selskabslokaler i Ringsted. Efter at have afregnet med personalet tog de sig af opvasken og det praktiske, mens Jens og jeg tog afsted på bryllupsrejse.

De bedste hilsner

Camilla 🙂